Cédric met PR

Geplaatst op Geupdate op

DSC_0279Tijdens de tropische avond meeting te Beveren op 24 juli kwamen 3 FEThrowers in actie. Door omstandigheden was het enkel Cédric Broeckaert die op niveau presteerde al had hij wellicht op nog wat extra (centi-)meters gehoopt in het discuswerpen. Pechvogel van de dag was Febe Vandewalle die tijdens de opwarming haar rechtervoet omsloeg. Ze probeerde nog met de kogel maar moest na één poging de wedstrijd staken wegens te veel pijn. Hopelijk deed een nachtje rust wonderen en valt de blessure al bij al nog mee. Alvast een spoedig herstel gewenst, Febe!

Ons verdere overzicht beginnen we dus met eerstejaars cadet Cédric Broeckaert. In het kogelstoten begon hij wat aarzelend. Uiteindelijk realiseerde hij 11m11, zijn 2de beste prestatie dit seizoen. In de discus verbeterde hij zich van 38m06 naar 38m14. Opnieuw enkele centimeters bij zijn PR en voor de 3de wedstrijd op rij over de 38m. De 40m en het minimum voor het BK zit er aan te komen mits hij op wedstrijd z’n techniek nog wat extra onder controle krijgt. Alleszins mooie resultaten in zijn eerste seizoen bij de werpers. Knap gedaan, Cédric!

Bij de scholieren zagen we Myrthe Van der Borght voor het eerst in actie na het EKu18 en 2 weken deugddoende vakantie. Deze wedstrijd werd opgevat als testwedstrijd na haar vakantie en als start van de opbouw richting 12 oktober (later meer 😉 ). Met de kogel kwam ze tot 14m99 en met de discus tot 39m66.

Volledige uitslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s