Kampioenenhulde Oudenaarde

Geplaatst op Geupdate op

763
Foto: Ronny De Coster

Op zaterdag 24 november 2018 werden de Oudenaardse kampioenen van het afgelopen seizoen ontvangen door het stadsbestuur. De huldiging vond plaats in de vernieuwde stedelijke sporthal in Oudenaarde. Hervé De CremerFebe Vandewalle, Arnaud De Cremer en Lode Lucas waren de FEThrowers van ASVO die er in de bloemetjes werden gezet. Proficiat!

Hun titels:
– Febe Vandewalle: provinciaal kampioen discuswerpen,  lid van de kampioenenploegen cad/sch BvV Landelijke 2 & BvV Ere–afdeling VAL
– Hervé De Cremer: provinciaal kampioen achtkamp
– Arnaud De Cremer: provinciaal kampioen kogelstoten indoor
– Lucas Lode: provinciaal kampioen hamerslingeren (trainer hamer => Steven Lucas)

Ook in Lede worden binnenkort de kampioenen gehuldigd. Op vrijdag 22 februari organiseren de sportdienst en -raad het Sportgala in GC De Volkskring. De sportieve prestaties van 2018 worden via een kampioenenhulde en een verkiezing van de sportlaureaten in de kijker gezet. Aansluitend is er een receptie. Het Sportgala start om 20 uur en de toegang is gratis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s