KvV AC te Gent

Geplaatst op

Tijdens dit kampioenschap van Vlaanderen kwamen 3 FEThrowers in actie. Trainer Filip Eeckhout en discuswerpster Anuoska Hellebuyck (DEIN) kwamen in actie in het kogelstoten. Meerkampster Hanne Maudens nam deel aan het hoogspringen en de 60m horden.

Anouska stootte een regelmatige wedstrijd en kwam tot 13m23 (2de), gezien de huidige trainingsbelasting een degelijke prestatie. Filip mocht als master aantreden tussen al dat jong geweld en haalde zijn doelstelling van 15m. Hij eindigde met 15m02 5de in wat misschien wel de beste kogelwedstrijd ooit op een Vlaams kampioenschap moet geweest zijn met 4 atleten boven de 17m!

Hanne opende haar 60m horden in de reeksen heel sterk met een dik PR van 8″60. In de finale deed ze er zelfs nog een honderste van af en werd met 8″59 knap 4de tegen echte hordenspecialistes. In het hoogspringen kende ze een eerder moeizame wedstrijd. Technisch lukte het niet helemaal waardoor ze met 1m71 en een 2de vierde plaats tevreden moest zijn. Volgende week tijdens het BK meerkamp vallen hopelijk alle stukjes samen en kan ze laten zien tot wat ze echt instaat is.

Volledige uitslag.

filipkogel
Foto: Jos Verleysen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s