BK studenten

Geplaatst op Geupdate op

Annelien & Phebe
Annelien & Phebe

Vandaag, 9 maart 2019,  betraden 3 FEThrowers de kogelring in de topsporthal te Gent. Het was de laatste keer voor hen dit winterseizoen. Op het programma stond het BK voor studenten. Voor Phebe Vanderstraeten  en Lode Lucas (ASVO) was het hun eerste maal dit indoorseizoen dat ze deelnamen aan een kogelwedstrijd. Voor Annelien Beelaert was het haar 3de kogelwedstrijd.

Met haar tweede worp zat Phebe al direct over de 10m-lijn. Deze tweede poging van 10m12 (6de) was dan ook haar verste in een redelijk constante reeks. Annelien kwam wat moeilijker op gang. De eerste paar pogingen waren wat zoeken maar bij haar laatste  wist ze toch nog de kogel 10m68 (5de) ver te stoten. Hiermee verbeterde ze haar PR voor de tweede maal dit seizoen. Een mooie afsluiter na het mindere BK junioren. Voor beide dames zit het indoor seizoen er nu op en kunnen ze zich weer volledig op het discuswerpen richten.

Eerder op de avond kwam junior Lode met de 7,260 kg zware kogel in actie. Hij realiseerde 9m56 (9de).

Reporter ter plaatse: Annelien Beelaert

Uitslag.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s