Moev

Geplaatst op

Tijdens de provinciale MOEV scholencompetitie te Oordegem op 8 mei kwamen 2 FEThrowers in actie. Zowel Myrthe Van der Borght als Leander Casteels, beide junior, moesten aan de bak met een kilo minder dan normaal. Hoe ze het er van af brachten leest u hieronder.

Met de kogel van 3kg en zonder enige concurrentie kwam Myrthe tot een matige 14m25. De last in haar schouder/rechter arm blijf opspelen, de ene keer al wat meer dan de andere, waardoor er van regelmatig trainen momenteel heel weinig in huis komt.

Ook Leander won vlotjes zijn wedstrijd en stootte de 5kg kogel verder dan ooit. Zijn 12m63 is een mooi resultaat maar wel slechts 45cm verder dan eerder dit seizoen met de 6kg. Hoe zwaarder hoe beter lijkt het wel voor Leander 🙂 .

Uitslag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s