BvV cad/sch jongens

Geplaatst op Geupdate op

20190505
VS cad/sch jongens

Na enkele magere jaren qua cadetten- en scholierenprestaties lijkt de ban gebroken en is VS terug de weg naar boven aan ’t beklimmen. Zo deden onze pupillen en miniemen het al prima tijdens hun Beker van Vlaanderen, zij misten maar nipt de finale. Gisteren zagen we onze cadetten en scholieren meisjes de 2de plaats behalen en de bijhorende promotie. Vandaag deden onze jongens er nog een schepje bovenop in Kortrijk! Zij werden kampioen in “Landelijke 3B” en dwingen zo ook de promotie af naar een hogere afdeling. Dikke proficiat jongens, echt verdiend. Ook een pluim naar onze trainers die prima werk leveren!

Normaal moest u hier nu een verslagje lezen van onze reporter ter plaatse, Levi Denolf. Jammer genoeg zal Levi enkele dagen moeten doorbrengen in het ziekenhuis na een val over de 3e horde tijdens zijn wedstrijd. Gevolg, een dijbeenbreuk die voor een serieuze domper op de feestvreugde zorgde. Langs deze weg wensen we hem een voorspoedig en volledig herstel toe! We leven met je mee, Levi!

Wanneer we de werpprestaties eens onder de loop namen, zagen we schitterende prestaties van onze FEThrowers. Zo verpulverde cadet Cédric Broeckaert zijn PR met de kogel met bijna een meter. Zijn nieuwe bestwaarde bedraagt nu 13m95 en was goed voor de overwinning en 11 punten. Straffe prestatie en een mooie beloning voor zijn inzet tijdens de trainingen. Als 2de nummer nam hij ook nog deel aan het speerwerpen, waar hij met 30m26 (PR) 3de werd en 8 punten binnenhaalde.

Nog een sterke man, die stilaan op dreef komt en zich steeds volledig inzet, is scholier Andreas De Lathauwer. Andreas stootte ook een nieuw PR. Hij liet z’n kogel neerploffen op 12m70. Hij won daarmee vlot zijn wedstrijd (11 punten). Een prestatie die hij nog eens herhaalde met zijn speer. Ook daar won hij (39m5711 punten). Sterk werk!

Uitslag Kortrijk.

Arnaud De Cremer (ASVO) kwam uit in “Landelijk 2A” en moest hiervoor naar Tielt. Jammer genoeg werd het niet echt z’n dagje. Zo kon hij in het discuswerpen geen geldige worp laten opmeten. Heb me laten vertellen dat er nochtans een heel verre bij was 😦 . In het kogelstoten kwam hij tot 14m36 en won hiermee zijn wedstrijd. Ook broer Hervé kwam er in actie in het ver- en hoogspringen. In de totaalstand werd ASVO 5de met 187 punten.

Uitslag Tielt

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s