BK masters

Geplaatst op Geupdate op

img_0146Tijdens de Belgische masterkampioenschappen op 15 & 16 juni 2019 kwamen 2 van onze werpers in actie. Trainer Filip Eeckhout (M40) en Davy Uyttenhove (M35) waren onze vertegenwoordigers die naar Sint-Niklaas trokken. Met 1 gouden, 1 zilveren en 2 bronzen kogel- en discusmedailles kunnen we terugblikken op een geslaagd kampioenschap. Hieronder een kort verslag van de geleverde prestaties.

Davy kende een offday, zowel in het kogelstoten als het discuswerpen haalde hij z’n normale niveau niet. Met respectievelijk 9m54 en 26m88 bleef hij onder de verwachtingen maar kon wel nog 2x brons bemachtigen.

img_0153Trainer Filip mocht voor het eerst aantreden als M40 maar kreeg de kogeltitel niet cadeau. Bij de M40 zijn momenteel enkele toppers aan de slag die ook de kaap van de 15m aankunnen. Gelukkig had Filip een goede dag en stootte de kogel 15m25 ver, goed voor de titel en de 6de prestatie aller tijden in deze categorie. Met de discus kwam hij tot 40m58 en kon hiermee zilver bemachtigen.

Uitslag dag 1 BK

*

Zondag 16 juni vond in Braine l’alleud de jaarlijkse Memorial Gaston Reiff plaats. Anouska Hellebuyck trok er naartoe en won zowel het kogelstoten als het discuswerpen met respectievelijk 13m01 en 49m75.

Uitslag Braine

Een gedachte over “BK masters

    Frank zei:
    5 augustus 2019 om 13:47

    En die Filip, die blijft maar gaan. Een echten Beir !!!!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s