Discus en nog eens discus!

Geplaatst op Geupdate op

DSC_0073
Cédric – Foto: Wim Willems

Vandaag trokken onze (discus)werpers heel wat aandacht naar zich toe. Zo stond er op de FlandersCup te Lier en op een open meeting in Gooik discus geprogrammeerd. Seniore Anouska Hellebuyck (DEIN) trok naar Lier en onze “boys”, cadet Cédric Broeckaert en scholier Andreas De Lathauwer, trokken op hun beurt naar Gooik. Alhoewel het weer niet altijd mee zat, werd er sterk gepresteerd.

Zo liet Anouska in haar 2de poging een enorm sterke 52m56 opmeten. Goed voor een lichte verbetering van haar PR, een CR en de 7de prestatie aller tijden in België. Nu even genieten en er dan opnieuw vol tegen aan 🙂 .

Uitslag Lier

In Gooik liet Cédric van zich spreken door zijn PR met maar liefst 2m te verbeteren. Zijn nieuwe bestwaarde bedraagt nu 47m68! Straf en dik verdiend! Andreas worstelde wat met z’n draai, gooide 4 nullen en kwam uiteindelijk tot een matige 37m50.

Uitslag Gooik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s