Oudenaarde & Beveren

Geplaatst op Geupdate op

Op dinsdag 30 juli stonden 2 avondmeetings op de agenda. In Oudenaarde kwamen plaatselijke atletes Febe Vandewalle (ASVO) en mama Sofie Vervaeke (ASVO) in actie. Cédric Broeckaert trok dan weer naar de prijzenmeeting in Beveren. Een kort verslagje van beide wedstrijden kan u hieronder terugvinden.

Febe Vandewalle kende een mindere dag met in het kogelstoten 10m66 en het discuswerpen 30m56. De drukke en vooral vermoeiende dagen, als trainster tijdens een jeugdstage deze week, zullen er wellicht voor iets tussen gezeten hebben. Sofie Vervaeke (W45) blijft op niveau presteren met 20m63 in het discuswerpen. Jammer dat die verre worp, die ze op training al af en toe eens liet zien, er op wedstrijd nog niet uitkomt.

Uitslag Oudenaarde

.

Cédric Broeckaert blijft de knappe prestaties afleveren alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Met de kogel kwam hij opnieuw heel dicht bij de 14m. Met 13m90 bleef hij slechts 5cm onder zijn PR. Ook in het discuswerpen kwam hij met 47m89 tot een mooie afstand. Cédric lijkt stilaan onder stoom te komen voor het laatste en belangrijkste deel van het seizoen.

Uitslag Beveren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s