Testen in Aalst

Geplaatst op Geupdate op

DSC_0960Op zondag 11 augustus trok meerkampster Nina Denolf richting Aalst en nam er deel aan de Grote Prijs Josse Ringoir. Nina wou er, met het BK meerkamp in het verschiet, haar kogelstoten nog eens testen. Er was immers wat twijfel na een paar mindere trainingen. Niets om zorgen over te maken, zo bleek, wellicht eerder het gevolg van een mooie maar vermoeiende reis naar Noorwegen eerder deze zomer.

Tijdens de opwarming stootte Nina nog wat wisselvallig. Enkele aanwijzingen en een paar simulatieoefeningen later opende ze haar wedstrijd onmiddellijk met een ruime 10m-worp. Iets wat ze nog 4x zou herhalen! Uiteindelijk strandde ze met 10m60 op een luttele 10cm van haar PR. Opdracht volbracht en voldoende vertrouwen getankt voor het BK van volgend weekend.

Uitslag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s