Kampenmeeting ACG

Geplaatst op

cedricZondag 6 oktober stond de jaarlijkse kampenmeeting van AC Geraardsbergen op het programma. Cédric BroeckaertFebe Vandewalle (ASVO) kwamen er beide in actie. Door de goede vorm van onze werpers werd er de voorbije weken nog wat door getraind. In Geraardsbergen presteerde vooral Cédric nog erg knap want hij realiseerde net geen twee persoonlijke records.

Met de discus kwam Cédric tot een heel knappe 48m59. Maar het was vooral met de kogel dat hij heel sterk voor de dag kwam en met 13m93 zijn PR tot 2cm benaderde. In de opwarming ging het zelfs een aantal keer voorbij de 14m… wie weet kan hij volgende week in Eeklo de kers op de taart zetten van een fantastisch seizoen!

Febe gooide met de discus 30m62 en met de kogel stootte ze 10m70, degelijke afstanden als je weet dat ze wat sukkelt met de rug. Ondertussen is ze in behandeling en zal wat extra rus,t haar hopelijk snel soelaas brengen. Fingers crossed!

Uitslag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s