4 x PR & 1 x CR

Geplaatst op Geupdate op

img_0704
Hervé – Leander – Andreas – Arnaud – Cédric

Onze werpers lieten tijdens de laatste trainingen nog regelmatig straffe worpen zien waardoor we beslisten om nog enkele wedstrijden aan ons programma toe te voegen en zo de geplande rust nog wat uit te stellen. 8 FEThrowers trokken vandaag naar Eeklo waar er traditioneel in september en oktober nog enkele werpwedstrijden op het programma staan. Een goede beslissing zo bleek achteraf want niet minder dan vier persoonlijke records (en een clubrecord) moesten er aan geloven. Zonder meer straf want het weer zat niet altijd mee. Hieronder een kort overzicht.

We beginnen bij de cadetten jongens waar Cédric Broeckaert prima presteerde met de discus (47m80) en met de kogel (13m36). Ook Hervé De Cremer deed het niet onaardig met een PR in het discuswerpen (38m66) en een degelijke prestatie in het kogelstoten (12m53).

De wedstrijd van de dag zagen we echter bij de scholieren jongens waar er een heuse strijd was tussen Andreas De Lathauwer en Arnaud De Cremer (ASVO). Het was Andreas die aan het langste einde trok met een nieuw PR van 46m22. Ook Arnaud realiseerde een nieuw PR met 44m77. Dit is tevens ook een nieuw clubrecord voor KASVO. Hij gooide ook nog een bommetje van rond de 48m maar die landde net naast de sector en dus ongeldig. In het kogelstoten werden de rollen omgedraaid en won Arnaud met 15m10 voor Andreas met 12m99.

Bij de scholieren meisjes moest Febe Vandewalle (ASVO) een natte en heel gladde ring bedwingen en kwam “slechts” tot 29m39. Ze maakte ook eens een uitstapje naar het hamerslingeren waar ze tot een knappe 28m91 kwam.

Junior Leander Casteels kwam in het discuswerpen tot 37m96 maar het was vooral zijn kogel die heel goed was. Daar vestigde hij een nieuw PR van 12m52!

Eindigen doen we bij onze masters. Sofie Vervaeke (ASVO) haalde met de discus 19m66 en Steven Lucas (ASVO) met de kogel 10m24. Het was vooral Steven zijn prestatie met het gewicht van 15kg88 dat in het oog sprong. Daar verpulverde hij zijn PR met een halve meter (10m41)!

Dikke proficiat allemaal!

Uitslag

partners

DSC_0293
King Andreas liet zelf z’n schoenen strikken door …?

img_0705

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s