Spaghettifestijn 2020

Geplaatst op Geupdate op

frameLangs deze weg nodigen de FEThrowers U uit op het 7de spaghettifestijn t.v.v. Hanne Maudens en onze werpers. Op vrijdag 24 januari 2020 verwelkomen we u heel graag in de refter van het Scheppersinstituut te Wetteren (Cooppallaan 128, 9230 Wetteren) vanaf 18u. Kaarten zijn te verkrijgen bij Hanne, de FEThrowers en aan de kassa voor slechts 13 euro. Online inschrijven kan ook door op deze link te klikken en het bijhorend formulier in te vullen of een mailtje te sturen naar spaghettifestijn@outlook.com.

Voor sympathisanten die niet aanwezig kunnen zijn op ons spaghettifestijn, is er opnieuw de mogelijkheid tot het kopen van steunkaarten met deelname aan een tombola. Ook de steunkaarten kunnen bekomen worden via deze link.

Alvast onze oprechte dank voor jullie steun! Steun, die ertoe bijdraagt dat we onze atleten zo optimaal mogelijk kunnen voorbereiden.

Dat een goede ondersteuning en voorbereiding vruchten afwerpt, bewijzen o.a. de knappe prestaties van Hanne Maudens en de FEThrowers afgelopen zomer. Zo behaalde Hanne op het Europees kampioenschap U23 te Gälve (Zweden) een schitterende bronzen medaille in de 7-kamp en kon ze haar zomerseizoen afsluiten met een prachtige 11de plaats op het Wereld kampioenschap te Doha (Qatar).
Ook de FEThrowers deden het opnieuw schitterend! Het aantal (persoonlijke) records en medailles dit jaar, spreken opnieuw boekdelen. Een overzicht van deze prestaties kunnen via volgende link bekeken worden.

partners

Affiche2020

Graag ook nog even wat reclame voor het jaarlijkse VS-eetfestijn, dit ter ondersteuning van de clubwerking! Dit eetfestijn zal dit jaar doorgaan op zondag 8 maart 2020 in ‘T Zavelhof te Vlierzele.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s