Memorial Kristof Eeckhout

Geplaatst op Geupdate op

img_1279
De “60m voor Kristof”

De eerste memorial voor Kristof was een succes! Zowel sportief als extra-sportief werd het een schot in de roos. De minuut stilte was indrukwekkend… De “60m voor Kristof”, gelopen door o.a. zijn kinderen Bent & Louise, neefjes Aaron & Elias en nichtje Amélie, was zo mooi om te zien dat het echt ontroerde. De foto’s hieronder spreken boekdelen… VS had duidelijk kosten nog moeite gespaard om van deze herdenkingsjeugdmeeting iets moois te maken!

 

Langs deze weg willen we dan ook graag een dankwoord plaatsen aan allen die mee gezorgd hebben voor het slagen van deze meeting. Het werd een warm en waardig herdenkingsmoment waar de familie zichtbaar van heeft genoten.

Bent, Louise, mama Kirsten en … bakten de afgelopen dagen regelmatig wafeltjes voor De Warmste Week en Kom Op Tegen Kanker. In de rand van de meeting  werden er vandaag meer dan 160 pakjes verkocht… Hun pakjesteller heeft ondertussen de kaap van de 900 pakjes overschreden, echt indrukwekkend! Kristof had ze ongetwijfeld zot verklaard, maar hij zou ook enorm fier zijn geweest op zijn vrouw en kids.

Voor benjamin Elias Eeckhout was het z’n allereerste officiële wedstrijd. Op de meeting van zijn nonkel nam hij deel aan de 60m en het verspringen. De 60m liep hij in een knappe 10″57, goed voor de derde plaats in zijn reeks. Onmiddellijk na zijn 60m mocht hij ook nog eens aantreden tijdens de “60m voor Kristof” waar hij deze keer 10″68 liet opmeten. Ook in het verspringen volgde een knappe prestatie met 2m90.

Uitslag

 

partners

img_1279

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s