8x PR en 1x CR

Geplaatst op Geupdate op

img_1346Zaterdag 21 december stond de allereerste indoorwedstrijd op de planning. Er kwamen maar liefst 8 FEThrowers in actie en ze gingen allemaal naar huis met een PR. Het werd een lange dag met een zeer druk programma. Een overzicht van hun geleverde prestaties kan u hieronder raadplegen.

Beginnen doen we met de jongste van de groep. Elias Eeckhout (BEN), oudste zoon van trainer Filip, nam voor het eerst deel aan het kogelstoten. Aan deze wedstrijd namen meer dan 40 benjamins deel, waardoor iedereen slechts twee pogingen kreeg. Het eindresultaat van Elias was een knappe 6m96 (PR), iets om trots op te zijn. De opvolging is alvast verzekerd.

Daarna kwamen onze twee scholieren jongens in actie. Voor Cédric Broeckaert was het vandaag allemaal een beetje nieuw. Een nieuwe categorie, gewicht en techniek. Cédric realiseerde uiteindelijk een prestatie van 13m05 (PR). In dezelfde wedstrijd zagen we ook Andreas De Lathauwer het beste van zichzelf geven. Hij won zijn wedstrijd met een zeer knappe 14m46 (PR).

Na lang wachten was het eindelijk de beurt aan twee van onze junioren dames. Nina Denolf had een drukke dag vandaag. Naast het kogelstoten zagen we haar ook nog deelnemen aan het hoogspringen (1m50) en de 200m (26”94). Voor Nina was het de eerste wedstrijd met 4kg. Ze realiseerde 9m17 (PR). Ook voor Myrthe Van der Borght was het een spannende dag. Na 7 maand out te zijn door een aanslepende schouderblessure kwam ze weer voor het eerst in actie. Met een afstand van 12m42 (PR + CR) is dit zeker een goed begin.

Ten slotte kwamen ook Sarah Eeckhout (SCH), Inge Eeckhout (CAD) en Silke De Lathauwer (CAD) in actie. De wedstrijd begon al met heel wat vertraging. Onze twee cadetten moesten vandaag voor de eerste keer met 3kg stoten. Beiden haalden een mooi resultaat, Inge (7m74 + PR) en Silke (8m84 + PR). Ook Sarah stootte een PR van 8m87. Silke liep ook nog de 60m, waar ze haar reeks won in 8”63 (PR).

Dank aan onze reporter (en atlete) ter plaatse, Myrthe Van de Borght, voor dit leuke verslag.

Uitslag

partners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s