451x bedankt

Geplaatst op Geupdate op

DSC_0221Op vrijdag 24 januari vond ons 7de spaghettifestijn plaats. Het werd een opnieuw een overdonderend succes waardoor we iedereen die onze atleten een duwtje in de rug kwam geven nog eens extra hartelijk willen bedanken! Dankzij deze steun kunnen we onze Paasstage te Rimini betaalbaar houden voor onze atleten en kunnen we Hanne Maudens helpen bij het realiseren van haar atletiekdromen. Tot volgend jaar voor onze 8ste editie.

De 40 medewerkers (ouders, atleten, sympathisanten,…), die ons een handje toestaken, verdienen natuurlijk ook een enorm dikke DANKJEWEL! Zonder hen is deze organisatie niet mogelijk. De “complimentjes” die de mensen bij het buiten gaan gaven, over de vriendelijke bediening,  de vlekkeloze en vlotte organisatie, de lekkere spaghetti, het rijkelijke verwenbord, … doen deugd voor dit geweldige medewerkersteam! Dankjewel!

Enkele foto’s kan je via volgende link bekijken.

Graag ook nog even wat reclame voor het jaarlijkse VS-eetfestijn, dit ter ondersteuning van de clubwerking! Dit eetfestijn zal dit jaar doorgaan op zondag 8 maart 2020 in ‘T Zavelhof te Vlierzele.

partners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s