Brons voor Myrthe!

Geplaatst op Geupdate op

img_1726Tijdens het kampioenschap van Vlaanderen kwamen 2 FEThrowers in actie met de kogel. Juniore Myrthe Van der Borght en trainer Filip Eeckhout streden beide voor een Vlaamse medaille. Zoals u in de titel reeds kon lezen slaagde enkel Myrthe in haar doel. Voor Filip zat het deze keer niet mee en viel pas in de laatste poging van het podium.

Myrthe stootte een regelmatige wedstrijd en kwam tot 13m23 (3de). Als we eerlijk zijn hadden we misschien wel iets verder verwacht maar gezien de examens en het wat ziek zijn vorige week, moeten we tevreden terugblikken op vandaag. Binnen 3 weken op’t BK is er een nieuwe kans!

Filip mocht als master aantreden tussen al dat jong geweld. Hij was de regelmatigste van alle deelnemers en stond lange tijd op de 3de plaats. Het was pas bij de laatste poging dat hij tevreden moest zijn met een 4de plaats en 15m28!

Volledige uitslag.

partners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s