Andreas pakt zilver!

Geplaatst op Geupdate op

4350b106-e46d-407d-9785-8ef285614692
Andreas De Lathauwer

Ere wie ere toekomt, vandaag beginnen we ons verslag van het kampioenschap van Vlaanderen voor cadetten en scholieren met Andreas De Lathauwer. Andreas liet de voorbije trainingen en wedstrijden reeds straffe worpen zien. Wanneer hij op niveau zou presteren, was het podium zo goed als zeker. Hij stond immers met de 3de beste prestatie ingeschreven en de 4de volgde op respectabele afstand.

Zijn eerste poging was meteen goed voor 16m01. Dit bleek uiteindelijk voldoende voor een schitterende 2de plaats want verbeteren kon hij zich niet meer. Hij sloot zijn wedstrijd af met een, jammer genoeg, ongeldige monsterworp. De 2de plaats was toen al binnen en wellicht daardoor ging hij niet meer tot het uiterste om een geldige poging achter zijn naam te krijgen. Op onze Instagram-pagina van de FEThrowers staat het fragment van deze worp, oordeel zelf maar 😉 …

In dezelfde wedstrijd zagen we eerstejaars Cédric Broeckaert ook op een heel hoog niveau presteren. Hij stootte maar liefst 4x voorbij zijn vorig persoonlijk record. Met een knappe 13m48 werd hij zeer knap 4de.

Als laatste mocht Febe Vandewalle (ASVO) de werpring betreden. Bij de scholieren meisjes zagen we Febe een degelijke wedstrijd stoten. Zij werd 8ste met 11m17.

Dikke proficiat allemaal!

Volledige uitslag.

Affiche2020

partners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s