Cé met PR

Geplaatst op Geupdate op

CedricVandaag, 15 februari, trokken scholier Cédric Broeckaert en master Steven Lucas (M50 – ASVO) naar het Vlaams-Brabantse Tienen. Beiden deden het er meer dan voortreffelijk en vestigden een persoonlijk record. Hieronder kan je een kort verslag vinden van hun prestaties.

Cédric had een heel goede wedstrijd waarin net dat tikkeltje geluk ontbrak om met een enorme PR-verbetering huiswaarts te komen. Z’n opwarming liep gesmeerd met standworpen die vlotjes over de 13m vlogen en ook bij het draaien ging het ver. Zo knalde hij zijn kogel bij de eerste poging rond de 14m50 maar kon die net niet geldig afwerken. Was dat even balen… Bij zijn derde poging herpakte hij zich en stootte een nieuw PR van 13m82. Daarna lukte het niet meer om zich te verbeteren. De verre trip naar Tienen was dus niet voor niets. Hij realiseerde een knap nieuw PR (+34cm) en tankte heel wat vertrouwen richting het BK op 1 maart.

Voor Steven (ASVO) was het de eerste wedstrijd met 6kg als kersverse 50+ master. Hij mikte vooraf op 11m50 en stootte onmiddellijk in zijn eerste beurt 11m58. Hiermee zet hij zijn naam nog een keer extra op de Oudenaardse clubrecordtabellen want het CR als M50 met 7,260kg had hij al in zijn bezit. Na die eerste goede stoot kon hij zich niet meer verbeteren. De kop is er alvast af, nu op naar het BK masters op 8 maart.

Uitslagen

partners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s