BK jun/bel indoor

Geplaatst op Geupdate op

img_1996Zaterdag 29 februari vond het Belgisch indoorkampioenschap voor junioren en beloften plaats in Louvain-la-Neuve. Voor de FEThrowers kwamen twee atleten in actie. Tweedejaars junior Leander Casteels mocht ’s morgens de spits afbijten en eerstejaars belofte Annelien Beelaert kwam in de late namiddag in actie met de kogel.

Bij Leander kunnen we kort zijn, het was niet goed. Met 12m16 en een 7de plaats kan/mag hij niet tevreden zijn over zijn wedstrijd. Hij vond letterlijk en figuurlijk zijn draai niet. Kan gebeuren, als je nog maar enkele maanden een nieuwe techniek aan’t aanleren bent. Deze off-day snel vergeten en op naar het zomerseizoen 😉 …

Annelien kon na een zeer regelmatige wedstrijd, met 5 worpen boven de 10m, beslag leggen op een knappe 8ste plaats met als beste afstand 10m60. Zonder enige kogeltraining deze winter, kan Annelien dus terugblikken op een onverhoopt goed resultaat. Het is nu al uitkijken wat ze deze zomer zal kunnen met haar speer of discus…

Uitslag.

 

partners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s