Gelukkig nieuwjaar!

Geplaatst op Geupdate op

De FEThrowers wensen u een sportief, gezond en gelukkig 2021. Dat al uw dromen mogen uitkomen en we terug onbezorgd kunnen genieten van de dingen die we graag doen of hebben! Het bizarre jaar 2020 laten we achter ons! Langs deze weg houden we eraan onze atleten te bedanken voor hun begrip, inzet en prachtige prestaties het afgelopen seizoen. Een extra dankwoord gaat uit naar iedereen (bestuur, ouders,…) die het mogelijk gemaakt hebben om, in moeilijke omstandigheden, te kunnen blijven trainen. Ook de organisatie van en het kunnen deelnemen aan (micro-)meetings werd zeer geapprecieerd!


Dank ook voor het trouw volgen van onze website, in 2021 blijven we verder werken op de ingeslagen weg. Zoals steeds zullen al onze avonturen kunnen gevolgd worden via deze website. De statistieken tonen alvast aan dat u ons heel graag een bezoekje brengt 🙂 .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s