2de FEThrowing cup

Geplaatst op Geupdate op

Stukje bij beetje hernemen we het gewone leven, ook in de atletiekwereld worden de wedstrijden hervat en kijken we uit naar een nog rijk gevulde sportzomer. Heel wat atleten staan immers te popelen om hun vorm te tonen. Na 8 maand zonder competities, is de honger naar wedstrijden dan ook groot. Langs deze weg nodigen wij jullie heel graag uit voor onze 2de FEThrowing cup! Vorig jaar werd deze wedstrijd nog als een oefenwedstrijd in clubverband georganiseerd. Nu kunnen we trots aankondigen dat onze cup deel uit maakt van een officiële wedstrijd, de “VS Throwing Cup Meeting”. Voor elke categorie staat er naast kogel en discus ook nog 100m, 400m, 1500m, hoog en polsstok op het programma.

Ondanks de tientallen micromeetings die in extremis nog mochten georganiseerd worden eind juni, hopen we op een mooi deelnemersveld. Samen met onze club, Vlierzele Sportief, willen we deze wedstrijd immers laten uitgroeien tot een evenement waar de werpers centraal staan en kunnen presteren in een aangename sfeer. Inschrijven kan via deze link op atletiek.nu!

Dankzij de goede coronacijfers zijn toeschouwers en supporters opnieuw toegelaten. Kom dus gerust een kijkje nemen, we maken er een leuke atletiekavond van. Op ons gezellige terras kan u genieten van een fris drankje, een heerlijke pannenkoek en/of een smakelijke BBQ braadworst.


Hieronder kan u alvast het volledige uurrooster vinden :

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s