Cédric on fire!

Geplaatst op Geupdate op

Een week na zijn enorm sterke reeks met de kogel in Gentbrugge pakte Cédric Broekaert andermaal uit. Deze keer trok hij naar een micromeeting in Sint-Niklaas waar hij deelnam aan het kogelstoten en discuswerpen. Hieronder kan u een kort verslagje vinden van zijn straffe prestaties.

Hij begon met het kogelstoten waar hij, na een zeer regelmatige reeks worpen, in zijn laatste poging de puntjes op de i zette. Hij liet zijn 5kg zware kogel na 16m90 neerploffen, goed voor een nieuw persoonlijk record en een verbetering van het, slechts één jaar oude, clubrecord van Andreas De Lathauwer. Met deze knaller staat Cédric nu op de 12de plaats allertijden. Wie hem reeds bezig heeft gezien op training weet dat hij wellicht nog enkele plaatsjes zal opschuiven ;-)! Een filmpje van zijn recordworp kan u vinden op onze Instagrampagina.

In het discuswerpen ging hij op zijn elan verder met opnieuw een zeer regelmatige wedstrijd en een nieuw PR. Met 47m52 doet hij een metertje beter dan enkele weken geleden in Lens (FRA). Ook hier zit er zeker nog iets moois aan te komen want zijn laatste worp flirtte met de 50m maar hij kon deze net niet geldig afwerken!

Dikke proficiat, Cédric!

Uitslag via atletiek.nu.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s