Micromeeting, een schot in de roos!

Geplaatst op Geupdate op

Vandaag, 24 juni 2021, organiseerde onze club een micromeeting met enkele kampnummers op het programma. Vlierzele sportief koos voor het kogelstoten, speerwerpen en het discuswerpen. 50 atleten namen deze extra wedstrijdkans aan en kwamen het beste van zichzelf geven. Ook 10 FEThrowers kwamen vandaag in actie in het kogelstoten en met enige trots kan ik jullie 9! persoonlijke records melden en een nieuw clubrecord. Lees er hieronder alles over!

We beginnen ons chronologisch overzicht bij de juniores jongens waar Andreas De Lathauwer, na 2 rustige trainingsweken, stevig uitpakte met een nieuw PR van 16m89. 2 worpen vlogen zelfs nog verder maar die konden niet geldig afgewerkt worden. Toch is deze straffe prestatie opnieuw goed voor een CR en de 8ste prestatie allertijden.
Scholier Cédric Broekaert waagde eens zijn kans met de 6kg kogel (moet normaal met 5kg) en had zijn zinnen gezet op een 60 jaar oud clubrecord. Spijtig genoeg kwam hij met zijn 14m80 (PR) hiervoor 8cm tekort.

Tijdens de zelfde wedstrijd zagen we ook belofte Leander Casteels en onze masters Filip Eeckhout en Sam De Meyer in actie. Leander moest aan de bak met de 7,260kg zware kogel en vestigde een nieuw PR met 13m05. Nog een (master) PR was er voor Sam De Meyer met een knappe 11m00. De enigste die vandaag zonder PR huiswaarts ging, was onze trainer Filip die tevreden moest zijn met 14m45.

Op hetzelfde moment van onze “big” boys kwamen ook de cadetten jongens in actie. Daar zagen we Stef Wageman een mooie prestatie neerzetten van 9m61. Het ziet er naar uit dat hij snel zijn PR zal aanscherpen tot boven de 10m.

“Last but not least” waren er nog onze 4 cadetten meisjes. Jawel, ook hier vielen 4 persoonlijke records. Silke De Lathauwer stootte het verst met een heel knappe 10m34. De strafste recordverbetering kwam op naam van Inge Eeckhout die haar PR met anderhalve meter verbeterde tot 9m88. Zonder specifieke werptraining realiseerde ook Anke Sirjacobs een nieuwe bestwaarde van 9m43. De jongste van onze groep, Loes De Meyer, deed het ook niet onaardig maar vond letterlijk haar draai niet vandaag. Toch kwam ze nog tot een mooie 9m10.

Dikke proficiat allemaal en volgende week knallen we ook nog eens met de discus ;-).

Volledige uitslag.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s