Gentbrugge & Beveren

Geplaatst op Geupdate op

Examens gedaan, rapporten gekregen, attesten en diploma’s ontvangen,… deze 30ste juni maakte een einde aan een lang en moeilijk schooljaar. 3 van onze werpers trokken onmiddellijk hun werpschoenen aan en namen vol “goesting” deel aan een avondmeeting te Gentbrugge of Beveren. De 2 jongste, cadette Silke De Lathauwer en scholier Cédric Broeckaert trokken naar Beveren. Kiné studente en belofte Annelien Beelaert trok richting Gentbrugge. Hoe ze het er vanaf brachten kan u hieronder lezen.

Zowel Silke als Cédric mochten om 19u aantreden in respectievelijk het discuswerpen en kogelstoten. Bij 2de jaars cadette Silke was het haar eerste discuswedstrijd van het seizoen. Ze opende met een degelijke 29m58. Toch was ze niet helemaal tevreden over haar wedstrijd waarin ze wat vertrouwen miste op de natte ring.
Cédric daarentegen heeft reeds enkele kogelwedstrijden achter de rug. Omdat hij vorige week het clubrecord met 6kg bij de scholieren tot op 8cm benaderde, wou hij vandaag nog eens een ultieme poging ondernemen. 62 jaar na Josef Van Driessche (14m88 in 1959) komt er een nieuwe naam in de clubrecordtabellen… jawel, Cédric verbeterde dit stokoude clubrecord met 3cm tot 14m91. Al zijn worpen vlogen ruim boven de 14m en nadat de bevrijdende worp er was gekomen, stootte hij er ook nog ééntje ruim voorbij de 15m maar verloor jammer genoeg z’n evenwicht.

Uitslag Beveren.

.

In Gentbrugge probeerde Annelien haar goede trainingsvorm door te zetten tijdens een wedstrijd. Op het BK AC afgelopen weekend kwam het er nog niet uit, vandaag presteerde ze al een stukje beter en ook zeer regelmatig met minstens 3 worpen rond of boven de 37m. Haar beste worp werd 37m15 opgemeten. Een prima prestatie die doet hopen naar nog verdere worpen.

Uitslag Gentbrugge.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s