Sportgala Lede

Geplaatst op Geupdate op

Zondag 27 juli 2021 organiseerde de sportraad van de gemeente Lede de uitgestelde sportgala’s van 2019 en 2020. Traditioneel bestaat deze viering o.a. uit de huldiging van de individuele kampioenen en de kampioensploegen van het afgelopen jaar. Verder worden er verdienstelijke Ledenaars (in dienste van de sport) in de bloemetjes gezet en als slot is er de verkiezing van de individuele sportlaureaat. Al deze zaken waren nu ook aanwezig al ontbrak o.a. het showgedeelte met publiek om gekende redenen. Er waren dit jaar terug heel wat VS-kampioenen op de afspraak. Als beloning en appreciatie voor de geleverde inspanningen, mochten ze een mooie trofee in ontvangst nemen.

Ook onze trainer, Filip Eeckhout, was ook opnieuw van de partij. Het werd de 21ste en 22ste kampioenenhuldiging in zijn lange sportieve carrière. Toen de uitnodiging in de bus viel, zat er ook een brief bij i.v.m. de individuele sportlaureaatverkiezing… Wat bleek, Filip werd verkozen tot Leedse sportlaureaat van 2020 en dit reeds voor de 3de maal, exact 20 jaar na zijn vorige titel in 2000. Zijn eerste verkiezing dateerde al van vorige eeuw, in 1998 😉 .

Dikke proficiat coach!

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s