Vakantiemeeting te Oudenaarde

Geplaatst op Geupdate op

Op dinsdag 3 augustus trokken meerkampers Lien Rubbrecht en Nina Denolf richting Oudenaarde voor een avondmeeting. Beide dames kwamen o.a. in actie in het kogelstoten. Een kort overzicht van hun wedstrijd kan u hieronder nalezen.

Tweedejaars junior Nina won het kogelstoten met een knappe 10m70. Na een mindere periode met de kogel is ze net op tijd “back in business” tegen het BK meerkamp dat doorgaat op 21 & 22 augustus. Ze nam ook nog deel aan het verspringen waar ze 5m30 realiseerde.

Lien werd met de kogel knap 2de na Nina met een degelijke prestatie van 10m54. Ze nam ook nog deel aan de 100m (13″64) en de 300m (47″74).

Volledige uitslag.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s