ACM te Sint-Nilkaas

Geplaatst op Geupdate op

Tijdens de Athletics Classic Meeting te Sint-Niklaas op 31 juli, vielen er niet onmiddellijk topprestatie te noteren door onze werpers. De meeste van hen zitten momenteel nog in een stevig trainingsblok als voorbereiding op het 2de deel van het outdoor seizoen. Hieronder kunnen jullie alvast een beknopt overzicht terugvinden.

We beginnen bij de meisjes/dames in het discuswerpen. Zo zagen we cadet Silke De Lathauwer (30m11) en belofte Annelien Beelaert (37m04) degelijke prestaties neerzetten. Silke kwam ook nog een 2de keer in actie op de 100m en liep met 13″42 en nieuw PR.

Bij de jongens/mannen zagen we junior Andreas De Lathauwer en belofte Leander Casteels eerder matige prestaties neerzetten. Zo behaalden ze in het kogelstoten respectievelijk 15m71 en 12m40 en in het discuswerpen 47m64 en 41m40. Aangezien het om een prijzenmeeting ging, maakte dat envelopje op het podium wel wat goed 😉 . Beide heren kregen nog een extra opdracht voorgeschoteld, ze mochten/moesten voor het eerst naar de dopingcontrole. Dat plasje lukte niet onmiddellijk, waardoor ze een tijdje op de voet gevolgd werden door een controleur…

Volledige uitslag.

.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s