Beverse buien

Geplaatst op Geupdate op

Zondag 22 augustus trokken cadetten Loes De Meyer en Silke De Lathauwer naar Beveren voor de Beverse Feesten meeting. Ook junior Andreas De Lathauwer was van de partij. Een feest werd het alvast niet door de stevige buien die deze meeting series wat parten speelde. Desondanks maakten onze atleten er het beste van in deze moeilijke omstandigheden.

Zo zagen we Andreas, na een hevige stortbui, een degelijke prestatie neerzetten van 48m34 met de discus. Wat later kwam hij ook nog in actie met de kogel. Ook daar deed hij het meer dan voortreffelijk met een dikke stoot van 16m74!

Zus Silke opende haar namiddag in de natte zandbak waar ze 4m38 ver sprong. Even later liep ze op de 100m, een puike 13″51. Het meest keek ze uit naar het discuswerpen waar ze haar goede vorm wou bevestigen. Ze maakte de verwachtingen waar met een heel regelmatige wedstrijd waar alle worpen over de 30m vlogen en die ze afsloot met een nieuw PR van 32m62.

Eerstejaars Loes komt net uit een wat mindere trainingsperiode door allerlei vakantie activiteiten waardoor ze nog niet op haar sterkste kon presteren. Toch deed ze het niet onaardig, want met de kogel stootte ze 8m71 en met de discus benaderde ze haar PR met 24m31.

Volledige uitslag.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s