Stekene

Geplaatst op Geupdate op

Met 4 trokken onze werpers richting Stekene voor de Memorial Marc Gevers op 28 augustus. Deze wedstrijd wordt georganiseerd als eerbetoon voor de gepassioneerde werptrainer, die Marc was. Jammer genoeg kwam hij enkele jaren terug op tragische wijze om het leven bij een banaal ongeluk. Als voorbereidingswedstrijd voor de komende nationale kampioenschappen in september, kwam deze wedstrijd op een ideaal moment. Hieronder kan u zich alvast een idee vormen of onze werpers stilaan onder stoom komen voor de belangrijkste wedstrijden van het seizoen.

Op de middag mochten onze junioren mannen de spits afbijten met de kogel. Eerstejaars Andreas De Lathauwer werd voor het eerst dit seizoen vergezeld door tweedejaars Arnaud De Cremer (ASVO). Als militair en geneeskunde student kwam hij door verschillende omstandigheden (o.a. examens, activiteiten in het leger, lichte blessure, …) dit seizoen nog niet in actie. Met de kogel behaalden ze respectievelijk 15m91 en 13m53. In het discuswerpen kwamen ze dan weer tot 48m66 en 39m33.

Bij de scholieren zagen we slechts 1 atlete in actie. Eerstejaars scholiere Emma De Landsheere waagde zich naast haar hoofddiscipline, het speerwerpen, ook nog eens aan het kogelstoten. En niet zonder succes want in beide disciplines vestigde ze een nieuw persoonlijk record met 40m60 in het speerwerpen en 11m47 in het kogelstoten. Bij speer verbeterde ze ook het clubrecord.
Bij de jongens, allé stillaan mannen, kwam tweedejaars Cédric Broeckaert, ondanks ingeschreven, niet in actie. Cédric werd vrijdag wat ziek en wou geen risico’s nemen…

Tot slot kwam tweedejaars cadette Silke De Lathauwer nog met de discus in actie. Bij Silke verliepen de voorbije trainingen wat moeizaam maar daar is gelukkig op wedstrijd niet zoveel van te merken. Met 31m70 zette ze een prima prestatie neer.

Volledige uitslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s