FC OLSE

Geplaatst op Geupdate op

Tijdens de FlandersCup te Merksem pakte, man in vorm, Cédric Broeckaert andermaal sterk uit. Al een tijdje wou hij eens een discuswedstrijd met het seniorengewicht afwerken. De uitgelezen mogelijkheid, als scholier, is dan deelnemen aan een AC-wedstrijd zoals de FC-wedstrijden. Met het Kampioenschap van Vlaanderen net achter de rug en nog enkele weken tot het Belgisch kampioenschap, was dit dus het ideale moment. Hij kreeg groen licht van trainer Filip, schreef zich in en trok met één doel richting Merksem…

Cédric was “on a mission”. Hij wou immers het clubrecord van Frederik Eeckhout, dat bij de scholieren met 2kg op 36m61 stond, gaan verbeteren. Na een eerste nulworp en een tweede worp van 36m01 groeide het vertrouwen. In zijn derde poging was het meteen prijs, 41m74! BAM! 5m bij het oude record en de C-limiet voor het TOPTEAM van VS. Alsof dit nog niet voldoende was, besloot Cé zijn handelsmerk van de laatste weken nog eens boven te halen… namelijk een enorme regelmaat in zijn worpen. Er volgenden nog 3 worpen van rond de 40m en dit met een tuig waar hij maar amper mee trainde. Straffe man!

Na de wedstrijd poseerde Cédric maar al te graag eens met de Jamaicaanse Olympiër Chad Wright! Of was het nu omgekeerd, wou Chad met Cé op de foto? 😉

Volledige uitslag.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s