Mooie prestaties in Eeklo

Geplaatst op Geupdate op

Op zaterdag 16 oktober trokken cadetten Silke De Lathauwer, Inge Eeckhout en Loes De Meyer naar Eeklo voor een namiddagje werpplezier en dit onder een heerlijk herfstzonnetje. Dit vrolijke trio presteerde op niveau en kwam met enkele mooie prestaties huiswaarts. De “werpmeeting van de laatste kans” in Sint-Niklaas, volgende week, wordt hun laatste optreden dit outdoorseizoen. Ook onze jongens zetten daar een punt achter het seizoen, dat wordt dus nog een interessante wedstrijd om te volgen.

In het discuswerpen leverde Silke één van haar beste prestaties van het seizoen af. Met 32m33 won ze de wedstrijd en benaderde ze haar PR. Volledig tevreden was ze echter nog niet want er kunnen zeker nog wat extra (centi-)meters bij. Eerstejaars Loes wierp een regelmatige wedstrijd en verbeterde wel haar PR. Haar nieuwe bestwaarde bedraagt nu 26m65. Nog een 30-tal centimeters en ze mag zich lid noemen van het VS-TalentenTEAM. Wie weet lukt het haar volgende week nog, wij duimen alvast met haar mee! Onze 3de cadette in de ring was Inge, zij kwam tot 22m69. Ook voor haar was dit niet het verhoopte resultaat want ze heeft nog heel wat meer in haar mars… nu die technische puzzelstukjes in elkaar laten passen en dat komt dik in orde!

Met de kogel verging het onze 3 meiden opnieuw prima. Zo zagen we Silke ditmaal wel beter dan ooit doen met een nieuw PR van 10m47. Inge liet haar kogel na 9m06 landen en bevestigde zo haar degelijke afstand van een week geleden tijdens het PK. Loes bleef met haar kogel wat onder de verwachtingen, zij liet 8m92 opmeten.

Volledige uitslag.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s