Happy New Year!

Geplaatst op Geupdate op

De FEThrowers wensen u een sportief, gezond en gelukkig 2022. We duimen voor een jaar vol vreugde en fijne (sportieve) momenten. Dat al uw dromen mogen uitkomen en we terug onbezorgd kunnen genieten van de dingen die we graag hebben of doen! Langs deze weg ook een dankwoordje aan onze atleten voor hun inzet en prachtige prestaties het voorbije jaar. Een extra dankjewel gaat uit naar iedereen (bestuur, ouders,…) die het mogelijk gemaakt hebben om, in moeilijke omstandigheden, te kunnen blijven trainen. Ook de organisatie van en het kunnen deelnemen aan meetings, in Coronatijden, werd zeer geapprecieerd! Dank ook voor het trouw volgen van onze website. In 2022 blijven we verder werken op de ingeslagen weg. Zoals steeds zullen al onze avonturen via deze website te volgen zijn.
Hieronder kan u alvast nog eens door het bijzondere jaar 2021 vliegen met een foto overzicht.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s