Interprovinciale kampenmeeting – dag 2

Geplaatst op Geupdate op

Op dag 2 van de interprovinciale kampenmeeting te Gent kwamen onze jongens in actie. Deze keer was er een beperkte delegatie met 2 cadetten jongens en master Sam, die zelfs zijn wedstrijd winnend afsloot. Onze juniors en beloften kwamen dit weekend niet in actie, zij focussen zich op hun examens. Net als gisteren zagen we knappe resultaten. Een overzicht kan u, zoals altijd, hieronder terugvinden.

Master (M40) Sam De Meyer mocht om 9u de spits afbijten. Hij bouwde zijn wedstrijd mooi op en kwam uiteindelijk tot een knappe 10m80. Zijn PR van 11m is in gevaar en zou wel eens kunnen sneuvelen op de VS-indoormeeting van volgende week zaterdag.

Na de middag was het de beurt aan de cadetten jongens. Voor ons kwamen eerstejaars Fons De Moor en tweedejaars Lukas Lanckman in actie. Beiden presteerden op niveau en konden respectievelijk 7m39 en 8m93 laten opmeten. Voor beide was dit een PR.

Volledige uitslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s