Spaghettifestijn 2022

Geplaatst op Geupdate op

Na een jaartje van afwezigheid in 2021 en met enkele maanden uitstel in 2022, nodigen de FEThrowers u uit op hun 8ste spaghettifestijn. Dit eetfestijn wordt georganiseerd in samenwerking met het team rond Hanne Maudens. Zowel Hanne als de FEThrowers verwelkomen u heel graag op vrijdag 29 april 2022 in de zeer ruime zaal “Sint Michaël” te Sint-Lievens-Houtem (Kloosterstraat 12). Kaarten zijn te verkrijgen bij Hanne, de FEThrowers en aan de kassa voor slechts 14 euro. Online inschrijven kan ook door onderstaande QR-code te scannen of op deze link te klikken en het bijhorend formulier in te vullen.

frame

Voor sympathisanten die niet aanwezig kunnen zijn, is er opnieuw de mogelijkheid tot het kopen van steunkaarten met deelname aan een tombola. Ook de steunkaarten kunnen bekomen worden via de QR-code of link.

Alvast onze oprechte dank voor jullie steun! Steun, die ertoe bijdraagt dat we onze atleten zo optimaal mogelijk kunnen voorbereiden via o.a. onze jaarlijkse stages. Dat een goede ondersteuning en voorbereiding vruchten afwerpt, bewijzen de knappe prestaties van onze atleten. Het aantal (persoonlijke) records en medailles deze winter, spreken opnieuw boekdelen.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s