Dankjewel!

Geplaatst op Geupdate op

Op vrijdag 29 april vond ons 8ste spaghettifestijn plaats, voor het eerst in zaal Sint Michaël te Sint-Lievens-Houtem. Na een jaartje van afwezigheid en een paar maanden uitstel door de alom gekende pandemie, mochten we onze supporters terug verwelkomen voor een heerlijk bord spaghetti. Langs deze weg willen we iedereen hartelijk danken die onze atleten een duwtje in de rug is komen geven! Jullie steun is van goudwaarde en we beseffen dat dit niet altijd evident is in de huidige onzekere tijden.

Het werd een zeer geslaagde avond waar iedereen kon genieten van een heerlijk bord spaghetti, een drankje en een lekker verwenbord. Het organiseren van deze avond verliep nochtans niet van een leien dakje. We moesten eerst immers op zoek naar een andere, doch ruime zaal. Ook de traditionele datum, de laatste vrijdag van januari, diende gewijzigd te worden en er waren de stijgende prijzen/onkosten, zo steeg de aankoopprijs van onze pasta, sauzen en dranken aanzienlijk t.o.v. 2020.

De 32 medewerkers (ouders, atleten, sympathisanten,…), die ons een handje toestaken, verdienen natuurlijk ook een enorme dikke dankjewel! Zonder hen is deze organisatie niet mogelijk. De “complimentjes” die de mensen bij het buiten gaan gaven, over de vriendelijke bediening, de vlekkeloze en vlotte organisatie, de lekkere spaghetti, het rijkelijke verwenbord, … doen uiteraard deugd voor dit geweldige medewerkersteam!

Dankzij al deze steun kunnen we onze Paasstage te Rimini betaalbaar houden en onze (top)atleten verder ondersteunen bij het realiseren van hun atletiekdromen. Tot volgend jaar voor onze 9ste editie?!

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s