MOEV

Geplaatst op Geupdate op

Tijdens de provinciale MOEV scholencompetitie te Oordegem op woensdag 4 mei kwamen 4 FEThrowers in actie. Zowel Lukas Lanckman, Loes De Meyer, Inge Eeckhout als Silke De Lathauwer kwamen uit bij de cadetten. Inge & Silke zijn eigenlijk al eerstejaars scholier maar bij MOEV werken ze met lichtjes andere categorieën waar ze rekening houden met de graad waar de leerlingen inzitten. Hoe ze het er van af brachten leest u hieronder.

Deze keer vielen er geen records te bespeuren bij onze meisjes. Toch konden ze terugblikken op een degelijke wedstrijd met 10m21 voor Silke, 9m42 voor Inge en 9m09 voor Loes. In de uitslag volgden ze elkaar mooi op met als beste een knappe 3de plaats voor Silke.

Ook Lukas presteerde op niveau met 9m46, goed voor een 5de plaats.

Volledige uitslag

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s