BvV cad/sch

Geplaatst op Geupdate op

Vandaag trokken een paar van onze werpers naar Vilvoorde voor de BvV voor cadetten en scholieren. In de reeks “Landelijke 2A” werden we met VS 2de met een paar heel knappe prestaties. Een overzicht van de werpprestaties kan u alvast hieronder bekijken.

Bij de jongens kwamen Lukas Lanckman, Robbe Van Hoorde en Aaron Prengels in actie. 2de jaars cadet Lukas nam deel aan discus en kogel. Hij begon met kogel, waar hij een knap PR haalde van 10m14. Hiermee eindigde hij op de 5de plaats. Met de discus eindigde hij op en 9de plaats met 24m61. Robbe begon vandaag zijn wedstrijd met 400m horden, waar hij 1’03″95 liep en daarmee 4de werd in zijn reeks. Bij zijn allereerste wedstrijd discus deed hij het goed en gooide een knappe 30m16. Daarmee eindigde hij op de 2de plaats. Aaron kwam voor VS in actie met kogel waar hij 6m69 gooide dat was goed voor een 6de plaats.

Bij de meisjes waren we met 4. 1ste jaars cadet Yenthe Vereecken kwam in actie met haar speer en gooide 20m68, een metertje verder dan haar PR. Zo kwam ze op de 7de plaats. 2de jaars cadet Loes De Meyer begon de dag met kogel, daar gooide ze 8m45 en kwam op de 5de plaats. Bij discus herpakte ze zich en gooide 28m12, wat een verbetering is van haar PR met bijna een meter. Daarmee kwam ze op de 1ste plaats. Scholier Silke De Lathauwer gooide met haar discus 31m65 en veroverde de 2de plaats. Op het einde hielp ze de scholieren meisjes aan de overwinning bij de 4×100. De meisjes liepen 50″98. Emma De Landsheere kwam op de 1ste plek met kogel met 12m42 en een nieuw outdoor PR. Door een blessure gooide ze bij speer minder, maar kwam toch op de 3de plaats met 34m15.

Repportster ter plaatse: Loes De Meyer

Volledige uitslag.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s