BvV masters te Lokeren

Geplaatst op Geupdate op

De ”fluo groene VS-armada”  kwam een voorlaatste keer in actie dit seizoen voor de beker van Vlaanderen bij de masters. Een voorlaatste keer? Ja, want onze jeugd mag in september nog aan de finale deelnemen. Plaats van het gebeuren was deze keer Lokeren, een plaats waar menig werper zich thuis voelt. VS komt reeds enkele jaren in de hoogste afdeling uit en deed het opnieuw meer dan voortreffelijk met een toch wat gehavende ploeg. De Vlierzeelse “armada” was niet onoverwinnelijk maar kon zich, met een knappe 8ste plaats, handhaven in de hoogste afdeling. Een dikke proficiat aan alle atleten, trainers en supporters die er mee voor gezorgd hebben dat we een leuke atletieknamiddag hebben mogen beleven. Hieronder kan u een overzicht vinden van de kogel- en discusprestaties.

Trainer en master M40 Filip Eeckhout zakte met wat twijfels af naar Lokeren. Last van pijntjes hier en daar (typisch voor een master zeker?) en amper wat kunnen trainen… Uiteindelijk kon hij best tevreden zijn met de winst en een afstand van 14m36 (13p). Ook in het discus liet hij mooie dingen zien met o.a. 3 worpen boven de 40m. Uiteindelijk won hij knap zijn wedstrijd met 41m74 (13p).

Bij de vrouwen zagen we speerwerpster Deborah Perreman zich knap verweren met de kogel tegen al die geroutineerde masters. Met een 9de plaats in het kogelstoten (6m86 – 4p) deed ze het dus best goed. Ook in het discuswerpen zagen we een niet alledaagse combinatie. Zo nam ex-hordeloopster Sylvie Desmet de discus ter hand. Met een 8ste plaats in het discuswerpen (20m48 – 5p) kan ze terugblikken op een prima discusdebuut!

Uitslag Lokeren

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s