PRs te Aalst

Geplaatst op Geupdate op

Vandaag waren onze werpatleten terug aan zet. Opnieuw werden een aantal mooie prestaties neergezet, ditmaal op de Golden Fond Meeting te Aalst.

Laat ons beginnen bij de jongste deelnemers van de groep. Loes De Meyer haalde een mooie prestatie bij de kogel, met 9m52, en werd hiermee eerste.  Haar discus wist ze dan weer op 27m53 neer te poten, waarmee ze eveneens eerste werd.

Lukas Lanckman was goed voor een persoonlijk record bij de discus. Met 30m35 wist hij dit te verbeteren met maar liefst bijna 3 meter. Hiermee behaalde hij de 3de plaats. Met de kogel leverde hij een stabiele prestatie van 9m95. Om het af te maken nam hij ook nog deel aan de 200 meter waarbij hij zijn PR ook wist te verbeteren: 28″04.

Bij de scholieren zagen we Silke De Lathauwer, Inge Eeckhout en Robbe Van Hoorde aan het werk. Silke behaalde een mooie 2de plaats met haar discus met 31m83. Zij voegde er ook een persoonlijk record aan toe bij de 100m met 13″27. Inge was dan weer goed voor tweemaal een 3de plaats bij de kogel en discus, respectievelijk met 9m84 en 21m11.
Robbe schitterde twee keer op de eerste plaats. Met zijn allereerste deelname aan het kogelstoten, wist hij deze 12m28 ver te stoten. Zijn discus wierp hij 28m59 ver.

Om af te sluiten mochten we nog genieten van het resultaat van Lien Rubbrecht. Zij wist haar kogel 10m02 ver te krijgen bij de senioren.

Met dank aan de familie Lanckman voor dit leuke verslag!

Volledige uitslag.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s