BK masters

Geplaatst op Geupdate op

Na 2 jaar uitgeweken te zijn naar september, werd het BK voor masters opnieuw in juni georganiseerd. Deze keer trokken we op zondag 12 juni richting Brugge. Inderdaad we, want voor het eerst sinds lang kreeg trainer Filip het gezelschap van een extra FEThrower op dit kampioenschap. Sam De Meyer (M40) wou er zijn “werpkunnen” nog eens tonen na lange tijd zonder wedstrijden.

Filip is ondertussen al 43 jaar en werd vandaag dubbel Belgisch en Provinciaal kampioen in zijn M40 mastercategorie. In het kogelstoten was zijn prestaties best OK met een paar worpen boven de 14 en als beste 14m18. Met de discus blijft hij zichzelf verrassen met op nieuw enkele worpen boven de 40m. Zijn beste worp vloog 42m50 ver en dat was toch alweer enkele jaren geleden!

In dezelfde wedstrijden zagen we ook Sam in actie komen. Hij had zich vooraf duidelijke doelen gesteld, +10m50 met de kogel en +30m met de discus. In het kogelstoten kwam hij alvast heel dicht met 10m48. Hiermee werd hij 4de op het BK en 3de op het PK bij de M40-masters. Exact dezelfde plaatsen haalde hij met z’n discus. Maar daar was vooral de afstand die in het oog sprong. Na een heel mooie reeks kon hij huiswaarts met een dik PR van 34m04.

Dikke proficiat aan onze beide masters!

Volledige uitslag.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s