Memorial Muyshondt

Geplaatst op Geupdate op

Op vrijdagavond 19 augustus trokken cadette Loes De Meyer en scholiere Silke De Lathauwer naar Bornem om er deel te nemen aan de Memorial Jos Muyshondt. Loes nam zowel het kogelstoten als het discuswerpen voor haar rekening. Silke hield het enkel bij het discuswerpen. Beide kwamen met degelijke prestaties huiswaarts, zeker gezien de mindere weersomstandigheden. Zo behaalde Loes 9m41 met de kogel en 26m03 met de discus. Silke realiseerde 33m58.

Volledige uitslag.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s