Lukas met recordworp!

Geplaatst op Geupdate op

Vandaag trokken 4 FETjes, onder mooie weersomstandigheden, richting Lebbeke op zoek naar mooie prestaties. Scholiere Inge Eeckhout en cadette Loes De Meyer kozen voor kogel en discus, scholiere Silke De Lathauwer voor discus en cadet Lukas Lanckman voor 200m en discus. Loes had een veelbelovende opwarming met enkele worpen over de 10m en dit kon ze doortrekken in haar wedstrijd. Na een aarzelend begin kon ze met een mooie worp, 10m02 laten opmeten! Ondertussen, bij het discuswerpen, wierp Silke de discus over een afstand van 30m06. Haar voorlaatste worp was een stuk verder, maar ze kon die worp jammer genoeg niet geldig afwerken. Inge gooide met haar discus een afstand van 22m72. Door een lange zomerpauze (en dus een gebrek aan training) lagen haar eigen verwachtingen niet veel hoger. Er komen nog kansen om deze prestatie te verbeteren! Even later werden voor Inge en Loes de rollen omgedraaid en stootte Inge de kogel naar een niet onaardige 9m98 en Loes wierp met haar discus 26m28. Als laatste kwam Lukas aan de beurt. En hoe…

De 200 m (28″29) gebruikte hij als opwarming om daarna met de discus een heel knappe reeks worpen te laten opmeten. Tot 3x toe benaderde Lukas zijn PR tot hij in de 5de poging een mooie draai produceerde (zie Instagram) en zo met ruim 2m zijn record aanscherpte. Lukas zijn nieuwe recordafstand bedraagt nu 32m68!

Met dank aan onze reporter ter plaatse, Sam De Meyer.

Volledige uitslag.

.

2 gedachten over “Lukas met recordworp!

  Regien Lassuyt zei:
  21 augustus 2022 om 20:41

  Wat heerlijk hoe jullie telkens opnieuw zo warm en ondersteunend, zo waarderend en erkenning gevend verslag brengen.. de jonge atleten groeien en bloeien erdoor ! Zo belangrijk en wezenlijk in hun groei en ontwikkeling als atleet en als mens ! Met oprechte waardering ! 🙏 Regien, Oma van Lukas

  Met vriendelijke groet, Regien Lassuyt Gentsesteenweg 230 9420 Erpe 📱0474/534413

  >

  Like

   fethrowers Gereageerd:
   23 augustus 2022 om 22:07

   Hartelijk dank, Regien. Dit doet heel veel deugd om te lezen. Blij dat onze inzet wordt gewardeerd! Vele groetjes. De FEThrowers

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s