Spaghettifestijn

Geplaatst op Geupdate op

Langs deze weg nodigen de FEThrowers u uit op het 9de spaghettifestijn t.v.v. onze werpers. We verwelkomen u heel graag op vrijdag 27 januari 2022 in de zeer ruime zaal “Sint Michaël” te Sint-Lievens-Houtem (Kloosterstraat 12). Kaarten zijn te verkrijgen bij alle FEThrowers en aan de kassa voor slechts 15 euro (kinderen onder de 10 jaar betalen 10 euro). Online inschrijven kan ook door onderstaande QR-code te scannen of op deze link te klikken en het bijhorend formulier in te vullen.

frame

Voor sympathisanten die niet aanwezig kunnen zijn, is er opnieuw de mogelijkheid tot het kopen van steunkaarten met deelname aan een tombola. Ook de steunkaarten kunnen bekomen worden via dezelfde QR-code of link.

Alvast onze oprechte dank voor jullie steun! Steun, die ertoe bijdraagt dat we onze atleten zo optimaal mogelijk kunnen voorbereiden o.a. via onze jaarlijkse stages. Dat een goede ondersteuning en voorbereiding vruchten afwerpt, bewijzen de knappe prestaties van onze atleten. Het aantal (persoonlijke) records en medailles het voorbije seizoen, spraken opnieuw boekdelen. Een overzicht van deze prestaties kunnen via volgende link bekeken worden.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s