Andreas genomineerd voor Rising Star

Geplaatst op Geupdate op

De Gouden Spike bekroont al sedert 1954 de beste Belgische atleet van het afgelopen jaar. De vrouwelijke atleten moesten dan toch nog 20 jaar wachten alvorens zij ook beloond werden met een dergelijke onderscheiding. In 1988 werd het concept van de Gouden Spike uitgebreid met Zilveren en Bronzen Spikes, en werd er ook een Belofte van het jaar (Rising Star) verkozen. Het is voor deze laatste categorie dat Andreas De Lathauwer dit jaar werd genomineerd door de KBAB. Na Hanne Maudens in 2017 maakt er dus opnieuw een VS-atleet kans op deze onderscheiding. Andreas krijgt alvast loodzware concurrentie van o.a. Ruben Verheyden (EA) en Tim Van de Velde (DUFF). De ceremonie zal plaats vinden in het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot te Mechelen op zaterdag 3 december. Hieronder kan u alle genomineerde atleten voor 2022 terugvinden.

Beloften mannen :
Abdoul Wahab Mimoun/HF
De Lathauwer Andreas/VS
Grimard Guillaume/DCLA
Van de Velde Tim/DUFF
Van der Poel Thomas/BRAB
Verheyden Ruben/EA

Een overzicht van alle genomineerde atleten in de verschillende categorieën en het bijhorende palmares, kan u via volgende link bekijken.

.

Een gedachte over “Andreas genomineerd voor Rising Star

    Afscheid van een kampioen! « FEThrowers zei:
    18 december 2022 om 13:36

    […] stond er een vuurtje klaar om onze kogels op temperatuur te houden en werd er chocomelk opgewarmd. Andreas zorgde zelfs voor een extraatje met wat lekkere versnaperingen. Hierdoor werd deze namiddag niet […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s