SVS medailles!

Geplaatst op Geupdate op

20160504
Myrthe & Annelien

Vandaag (04/05) vond het Provinciaal SVS kampioenschap plaats te Oordegem. Op deze wedstrijd wordt enkel kogelstoten als werpnummer georganiseerd. 6 van onze werpers namen deel en deden het voortreffelijk. Iedereen behaalde een podium en Myrthe Van der Borght realiseerde voor de derde keer op rij een nieuw clubrecord.

Deze keer gaan we ons overzicht bij de jongens beginnen. Daar kwam de verste afstand van Sven Vereecken die als junior nog eens met de 5kg mocht stoten en 12m86 (1ste) liet noteren. De meest verrassende afstand kwam van Brenton De Sutter die als sprinter af en toe eens komt kogelstoten. Als eerstejaars scholier mocht hij ook met een kilo minder stoten (4kg) en behaalde een mooi 12m41 (2de)! Als laatste in actie bij de jongens zagen we tweedejaars scholier Yannick Van de Perre matig voor de dag komen met 10m14 (3de). Yannick was zelf ook ontgoocheld want weet dat hij ruim een meter verder moet kunnen.

Nu is’t de beurt aan onze meisjes! Als tweedejaars scholieren kwam Phebe Vanderstraeten tot 11m15 (2de). Opnieuw over de 11m maar gezien haar mogelijkheden moeten er nog heel wat centimeters bij kunnen. Eerstejaars scholier Annelien Beelaert, die zich voornamelijk in de zomer op het discuswerpen focust, behaalde 10m45 (3de). En dan komen we nu aan de prestatie van de dag. Tweedejaars cadette Myrthe Van der Borght verbeterde al voor de derde keer haar eigen clubrecord, deze keer met 47cm. Haar afstand van 13m86 (1ste) is tevens goed voor de 13de prestatie aller tijden in België bij de cadetten!

Proficiat throwers!

 

Een gedachte over “SVS medailles!

    Fre zei:
    4 mei 2016 om 20:59

    Ze hebben dat foed gedaan!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s