Interprovinciale match

Geplaatst op Geupdate op

Zaterdag 10 september stond de Nationale interprovinciale match op het programma te Sint-Lambrechts-Woluwe. Annelien Beelaert en Myrthe Van der Borght werden geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen te helpen verdedigen.

Bij de cadetten wou Myrthe haar goede discusprestatie van tijdens het BK bevestigen en hoopte ze op revanche in het kogelstoten. Zowel in het kogelstoten als in het discuswerpen slaagde ze hierin met brio. Ze won 2x haar wedstrijd met respectievelijk 14m22 en 36m73. Mooie prestaties die goed waren voor in totaal 26 punten!

Daarna was het de beurt aan Annelien. Zij werd in eerste instantie opgeroepen voor kogel maar uiteindelijk mocht ze toch deelnemen aan haar geliefkoosde discuswerpen. Het BK viel wat tegen waardoor ze hoopte om één en andere recht te kunnen zetten. Een migraineaanval besliste hier spijtig genoeg anders over waar door ze tevreden moest zijn met 30m32, een 5de plaats en 8 punten.

Het overall klassement won Oost-Vlaanderen met bijna 100 punten voorsprong op Vlaams Brabant en West Vlaanderen. De overwinningen van zowel de cadetten jongens als meisjes en de 3de plaatsen van de scholieren jongens en meisjes zijn hier natuurlijk niet vreemd aan!

Volledige uitslag.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s