SVS indoor

Geplaatst op Geupdate op

SVSDe SVS indoorwedstrijd te Gent (07/02) is traditiegetrouw een leuk tussendoortje. Door het grote aantal deelnemers, het lange wachten en slechts 3 pogingen per wedstrijd is het niet altijd evident om de juiste focus te vinden. Toch slaagden 3 van onze werpers erin een persoonlijk record te vestigen. Hieronder kan je een beknopt overzicht vinden van de geleverde prestaties.

Junior Pieter Vandenborne realiseerde een knap PR met de kogel. Hij liet z’n 6kg zwaar tuig exact 10m ver landen. Hij nam ook nog deel aan de 200m, waar hij 24″77 liet opmeten. In dezelfde wedstrijd kwam ook Leander Casteels aan de start. Als scholier moet Leander met 5kg. Met 10m83 kan hij terugblikken op en degelijke wedstrijd.

Ook juniore Annelein Beelaert kon huiswaarts met een nieuw PR en een zilveren medaille. Zij slaagde er net niet in de kaap van de 10m te overschrijden. Annelien kwam na een knappe wedstrijd, waar ze zich elke poging verbeterde, tot 9m92. In deze wedstrijd kwam ook scholiere Myrthe Van der Borght in actie. Myrthe klaarde vlotjes de klus en won haar wedstrijd met 15m35.

Bij de cadetten zagen we nog 2 meisjes de ring betreden. Beide kenden een wat moeizame wedstrijd. Tine Bauwens haalde 6m18. Febe Vandewalle (ASVO) liep eerst een 60m (9″17) waarna ze 9m83 liet opmeten in het kogelstoten.

Eindigen doen we met de man die als eerste mocht aantreden vandaag. Scholier Arnaud De Cremer had een prima opwarming maar tijdens de wedstrijd kende hij 2 nulworpen waardoor hij z’n laatste worp wat op “safety” stootte. Met 12m23 trok hij toch nog aan het langste einde en won zijn wedstrijd.

Volledige uitslag.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s