Dag 2 Götzis & Herentals

Geplaatst op

20180527_174654.pngHanne Maudens bevestigde vandaag haar schitterende eerste dag en imponeerde tijdens de volledige meerkamp. Met 6252 punten werd ze 6de tussen al deze (wereld-)toppers, verbeterde ze haar PB met liefst 139 punten en behaalde ze ruim de EK-limiet voor Berlijn. Daarnaast werd ze tweede beste Belgische aller tijden na de ongenaakbare Nafi Thiam maar voor niemand minder dan Tia Hellebaut!!! Om het met de woorden van zus Lore te zeggen: “Thanks for being awesome!” Een overzicht van onze andere FEThrowers die vandaag in actie kwamen, kan u hieronder raadplegen.

20180527_174749.pngHanne begon haar 2de dag in het verspringen met 6m36 en 962 punten, een sprong waar ze nog ruim 15cm liet liggen op de plank. Haar verste sprong werd jammer genoeg heel nipt afgekeurd. Ook in het speerwerpen kon ze uitpakken met een mooie prestatie. 40m96 en 686 punten zijn een prima resultaat in deze discipline. Tot slot liep Hanne nog een schitterende 800m in 2’11″14 (948 p), slechts enkele honderdsten boven haar PR.

Volledige uitslag Götzis.

.

In Herentals kende Nina Denolf een moeilijk begin. Het verspringen liep niet zoals verwacht en met 4m60 (454 p) was ze dan ook alles behalve tevreden. In het speerwerpen herpakte ze zich met een nieuw PR van 25m59 (393 p). De afsluitende 800m ging ook voortreffelijk. Daar klokte ze af in 2’28″04 (718 p). In totaal werd ze knap 7de op dit Vlaams kampioenschap met 4158 punten (PR). Jammer dat de springnummers haar deze keer wat in de steek lieten want normaal zijn dit haar betere nummers. Proficiat Nina, je hebt nog heel wat groeimarge!

Volledige uitslag Herentals.

.

Myrthe Van der Borght trok naar de prijzenmeeting in Leuven. Na de opwarming kreeg Myrthe wat last in haar kuit en kon hierdoor niet volledig uitduwen bij het kogelstoten en ook het indraaien bij het discuswerpen verliep wat moeizaam. Al bij al was ze tevreden met haar 15m06 met de kogel en de 41m19 met de discus.

Uitslag Leuven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s