Meeting te Ertvelde

Geplaatst op

Hieronder kan je een kort verslag vinden van de Athletics Classic Meeting te Ertvelde op 11 juli 2018. Er kwamen 3 FEThrowers in actie met de kogel en de discus. Zo zagen we Annelien Beelaert, Lode Lucas (ASVO) en Steven Lucas (ASVO) mooie prestaties leveren.

We beginnen met juniore Annelien Beelaert die, na haar sterk BK van vorige zondag en voor ze op reis vertrekt, nog eens een wedstrijd wou meepikken. Met de discus kwam ze tot een degelijke 36m64 en met de kogel realiseerde ze een nieuw outdoor PR van 9m76.

Junior Lode Lucas (ASVO) liet met de 6kg kogel 10m97 opmeten. Best nog een degelijke afstand met beperkte kogeltraining. Op het discuswerpen werd wat meer getraind en dat resulteerde in een nieuw PR van 29m35 (1,75kg).

Vader en master Steven Lucas (ASVO) moest maar nipt de duimen leggen in het discuswerpen met 29m30, een knap seizoensbeste met 2kg. In het kogelstoten kwam hij met de 7,26kg kogel tot 10m63.

Volledige Uitslag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s